Treći poraz rukometaša u nizu: Metaloplastika - Vranje 34:21

Rukometaši Vranja 1957 poraženi su na gostovanju od Metaloplastike u Šapcu sa 34:21 (14:10), u utakmici 4. prvenstvenog kola Super rukometne lige Srbije.

Rezultatski je neizvesno bilo negde do 17. minuta, kada je na semaforu stajalo 6:5 za domaćina.

Od tog momenta Metaloplastika pravi osetniju prednost, koja je u jednom trenutku iznosila i pet golova razlike.

U drugom delu igre, slična priča.

Domaćin je samo uvećavao prednost koja je na sredini drugog poluvremena iznosila deset golova (24:14).

Do kraja su Šapčani uspeli da trijumfuju sa čak 13 golova razlike.

U redovima Vranja sa po 5 golova odskočili su Aleksa Bukvić i Zdravko Dragoljević, 3 je dao kapiten Vladimir Jevtić. a po 2 Aleksandar Rudić i Stefan Trkulja.

Kod domaćina je efikasniji od ostalih bio igrač koji je ponikao u Vranju Mateja Dodić sa 8 golova.

Vranjanci su posle četiri kola poslednji dvanaesti na tabeli Super rukometne lige sa jednim bodom na svom kontu, kostolački Rudar takođe ima bod (uz bolju gol razliku), a Kolubara iz Lazarevca ima 2 boda na desetom mestu.

Na čelu tabele je Partizan koji jedini ima četiri pobede u četiri dosadašnja kola.

Vranje će u 5. kolu narednog vikenda biti domaćin kostolačkom Rudaru i biće to prilika da u derbiju začelja Vranjanci ostvare prvu pobedu u ovogodišnjem šampionatu.

Komentari

Prva faza,gubi se gubi,druga faza,priprema za treću fazu,da se dovedu novi igrači,a četvrta faza kupuju se utakmice jer je dogorelo da noktiju i peta faza uz dobra ulaganja ostaje se u ligu itd

Stole svaka faza ti je pogodjena.Ama nisi promašio.Ali ja moram da pitam Borče zašto ne igraju vranjska deca koja su najurena jer su tražila povećanje plate od par hiljada dinara a videli smo sinoć neću da imenujem dva igrača l čiji zajednički troškovi iznose cca 7.000 evra mesečno a postigli, jedan igrač 3 gola a drugi 2 gola.U naše Vranje se vika da i ćorava kokoška ponekad kljune neko zrnce.

Najnovije vesti