SPS drži svečanu sednicu povodom dana oslobođenja, Dačić ipak ne dolazi

Svečana sednica Gradske organizacije Socijalističke partije Srbije (SPS) u Vranju biće održana u subotu 7. septembra, povodom 80 godina oslobođenja Vranja u Drugom svetskom ratu.

Kako je saopšteno iz lokalnog SPS-a, sednica će u subotu biti održana od 13 časova u sali Galerije Narodnog muzeja u Vranju.

Ranije je bilo najavljeno da će 7. septembra, na Dan oslobođenja Vranja od fašizma, u Vranju boraviti predsednik SPS-a, potpredsednik Vlade Srbije i ministar policije Ivica Dačić.

Međutim, ova informacija demantovana je iz lokalnog SPS-a, ali je najavljeno da će svakako neko od visokih fiunkcionera iz Beograda biti gost na ovoj svečanosti i obeležavanju dana oslobođenja u Vranju.

Komentari

A, oni organizuju nesto paralelno naprednjacima, nesto kao vlada u senci, lepu poruku salju svojim koalicionim partnerima. Jedino sto je problem sto za dve godine nisu organizovali redovne sednice gradske organizacije, a sad se setili svecane, pa ni manje ni vise nego povodom Dana oslobodjenja. Da ih podsetim da svecano nije bilo ni na dan osnivanja stranke.

Najnovije vesti