Prvi prvenstveni poraz rukometaša: Dinamo - Vranje 23:17

Nakon osvojenog boda i podviga u Beogradu protiv Crvene zvezde u prvom kolu Super rukometne lige, rukometaši Vranja nisu uspeli da naprave još jedan rezultatski uspeh na gostovanju - poraženi su u Pančevu od domaćeg Dinama sa 23:17 (10:7).

U prvih jedanaest minuta utakmice, Vranjanci su dali samo jedan gol, i to je bilo presudno da se domaćin odvoji i održava rano stečenu prednost.

Jesu vranjski rukometaši u šesnaestom minutu došli do 5:4 i u dvadesetom do 6:5, ali je to najbolje što su mogli u ovom meču.

Posle tri gola viška na poluvremenu, domaćin je u drugom delu igre dodatno uvećavao prednost koja je desetak minuta pre kraja iznosila i 9 golova razlike.

Domaćin je malo prikočio u finišu, pa su vranjski rukometaši uspeli da ublaže poraz.

Bogdan Utvić bio je najefikasniji u ekipu Vranja 1957 sa 6 golova, po 2 su dali Mihajlo Denković, Aleksandar Rudić, Zdravko Dragoljević, Aleksa Bukvić i kapiten Vladimir Jevtić.

Jednom se u listu strelaca upisao Petar Petrović.

Marko Perović je sa 7 postignutih golova najviše doprineo drugoj prevnstvenoj pobedi svog tima.

Kada je reč o golmanima, u vranjskom timu Dejan Zlatanović upisao je šest odbrana, a na drugoj strani golman domaćih Milan Kosanović devet.

Posle dva odigrana kola rukometaši Vranja su deveti na tabeli (u ligi sa dvanaest timova) sa jednim osvojenim bodom.

U 3. kolu u Vranju narednog vikenda dočekaće beogradskog Partizana, koji je u prvom kolu pokazao najbolju formu i u gostima savladao šampiona Vojvodinu.

Još tri utakmice 2. kola odigraće se u nedelju, pa su samim tim moguće i promene u redosladu ekipa na tabeli.

Komentari

Počeli smo da kukamo a ne treba.
RK Vanje je posle Vojvodine klub sa najvećim budžetom i nemojmo da plačemo i zanovetamo, doveli smo desetak igrača koje plaćaju građani Vranja u proseku po 3.000 evra kao i najboljeg trenera u zemlji. Pema tome očekujemo pobede, novac se daje, kakvi porazi i kuknjava. Ajmo Vranje.

Najnovije vesti