Novi dres kod Predškolske ustanove: Evo kako roditelji ne smeju da se oblače

Roditelji koji će od ponedeljka dovoditi svoje mališane u vrtiće Predškolske ustanove Naše dete u Vranju, neće moći da se oblače kao dosad, već će morati da poštuju novi dres kod.

Naime, iz predškolske ustanove su roditelje obavestili da će nova pravila oblačenja važiti ne samo za njih, već za sve odrasle koji dolaze u vrtiće - stranke, staratelje, druge posetioce, ali i same zaposlene.

Ona podrazumevaju da se u vrtiće ne sme ulaziti sa pocepanim farmerkama, kratkim majicama, majicama sa bratelama i onima koje previše otkrivaju ženski dekolte, mini suknjama, ali ni u šorcevima i bermudama.

Takođe, biće zabranjeno nositi papuče, a u helankama će moći da se uđe u vrtić samo ukoliko žene preko njih nose haljinu, tuniku ili suknju.

U pojašnjenju predškolske ustanove se navodi da će svi pomenuti, ukoliko se ne budu pridržavali novog načina oblačenja prilikom dolaska u objekte Predškolske ustanove Vranje, biti vraćeni.

Prvog dana (ponedeljak 2. septembar), kako je najavljeno, u svim vrtićima biće emitovana državna himna.

Komentari

Haha pa 99% ne uspunjava te uslove, pogotovo ove vase starlete sto rade tamo. Treba im zabraniti pod br. 1 telefone na radno mesto
sede po ceo dan na Fejsbuk, Instagram itd...

Niste li malo više preterali. Setio se neko da može i žaba da se potkiva, pa daj i ja nešto pametno, a ono glupo sačuvaj Bože. Pazi da nećeš da mi zabraniš da dodjem po svoje dete u bermude sa papučama, a napolju 40 stepeni. Aj da vidimo. Ostavićemo vam decu, pa ih čuvajte.
Dajte nešto pametnije, a ne svoje neznanje i kompleks da lečite na roditelje koji primaju minimalac.

Koje gluposti.
Vraćamo se u doba socijalizma i komunizma.

Korea na vidiku sramota u 21 velu vi cete nekog dal da se obuce ili svuce kako ko da se nosi, dok na pinku 24h cele godine blud i nemoral. a vi ocete ocito u elitu. sram da vas bude
kad nas budete hranili i oblacili tad mozete da nam dirigujete sta da nosimo i kako. unazadili ste grad za 300 god. turci su bili mala deca za vas,
haraclije.

Ne vidim koja je svrha zabrane takvog odevanja.. Sta treba da se oblacim kao da idem u crkvu a vodim dete u vrtic.

Najnovije vesti