Jovanović: Protiv Jagodinaca očekujem tešku utakmicu i nove bodove

GFK Jagodina je još pre ovogodišnjeg prvenstva u Srpskoj ligi istok istakla kandidaturu za najviši plasman, tako da nas u nedelju očekuje teška utakmica u Vranju, rekao je na konferenciji za medije Marko Jovanović, trener Dinamo Jug-a, trenutnog lidera šampionata.

"Imamo zahtevnog protivnika, analizirali smo ga dobro i želimo ta tri nova boda.

Cilj je da nastavimo pobednički niz, zadržimo prvo mesto i osvojimo jesenju titulu", rekao je Jovanović u obraćanju novinarima pred ovaj meč.

U osvrtu na utakmicu koju je Dinamo Jug odigrao u prethodnom kolu u Brzom Brodu protiv istoimenog domaćina (trijumf od 0:3), Jovanović je kazao da se na delu videlo to što je njegov tim tempirao formu za poslednjih pet, šest kola.

"Bukvalno smo u top formi i želimo da u ova poslednja četiri kola to i materijalizujemo na terenu", rekao je trener Dinamo Jug-a.

Fudbaler vranjskog tima Vasilije Spasić potencirao je da posle teške utakmice za Dinamo Jug u Brzom Brodu u Vranje stiže jedan od glavnih konkurenata u borbi za titulu.

"Prošlog vikenda pobedili su još jednog od favorita prvenstva, ekipu Timoka 1919 iz Zaječara sa 3:1.

Ekipa im je poprilično mlada, sa par iskusnih i kvalitetnih igrača.

Pred ovaj derbi upućujem poziv publici da dođu u nedelju na naš stadion i da nas podrže kako bismo ostvarili još jedan pozitivan rezultat", rekao je Spasić.

Njegov saigrač Nikola Savić očekuje vrlo tešku utakmicu protiv veoma ozbiljnog protivnika.

"Biće nam potrebna podrška publike.

Igrao sam u Jagodini, znam kako funkcionišu i sigurno se neće unapred predati", rekao je Savić.

Dinamo Jug je pred ovu utakmicu prvi na tabeli sa 28 bodova i u jedanaest kola ima 9 pobeda, te po jednu nerešenu utakmicu i poraz.

GFK Jagodina je šesta sa 18 bodova (4 pobede, 6 remija i 1 poraz)

Derbi utakmica 12. kola Srpske lige Istok između Dinamo Jug-a i GFK jagodine odigraće se u nedelju 27. oktobra na Stadionu Jumko u Vranju od 14 časova.

Najnovije vesti