Novo lice Srbije: SNS za šesnaest godina uništio državu, a za deset godina Vranje

Iz Povereništva pokreta Za novo lice Vranja, u saopštenju za medije u kojem se osvrću na šesnaestogodišnjicu postojanja SNS-a i obraćanje lokalnog lidera naprednjaka Slaviše Bulatovića, ocenjeno je u sredu da je Srpska napredna stranka "vršeći vlast deceniju i po ne samo unazadila, već i uništila Srbiju u svim društvenim sferama života".

"To važi i za Grad Vranje, koji je za vreme njihove vladavine za deset godina zvanično izgubio 10.000 stanovnika, a nezvanično skoro dvostruko više”.

SNS kao stranka koja ima jednu jedinu ideologiju - da bude vlast - ogrezla je u korupciji i kriminalu i iz tog razloga urušila državne institucije i omogućila zgrtanje materijalnog bogatstva svojim kadrovima, koji su svojom nesposobnošću i neznanjem upropastili ekonomiju zemlje i učinili da se zadužuje 140 evra u sekundi, ne misleći na perspektivu i život budućih naraštaja.

U Vranju iz SNS-a nisu doveli nijednu investiciju, niti otvorila nova radna mesta.

Po principu partijskog zapošljavanja stvorili su ogroman javni sektor i time sa teritorije grada bukvalno oterali više od četvrtine stanovništa, stvorivši u istoriji nezapamćeno demografsko pražnjenje čitavog juga Srbije.

SNS je u zemlji novim kriminogenim despotizmom stvorio katastrofalnu situaciju u društvu i sve brednosti života trajno urušio, pa je nastupila atmosfera straha, parola, apatije i sveopšteg nepoverenja i velikih društvenih nepravdi i drastičnih socijalnih razlika.

U Vranju je Zdravstveni centar bure bez dna, odnosno, u dugovima do guše, vladaju javašluk i slaba organizacija posla i bahatost i korupcija, a nikome ne hvali dlaka s glave

U našem gradu kriminal i korupcija su zavladali u tolikoj meri da nadležni državni organi ćute na ovu pojavu, ne procesuiraju eklatantna krivična dela iz ove oblasti, što ostavlja trajne i nepopravljive posledice na život i rad prvenstveno mladih generacija.

Vranje je grad duhova već sada, Srbija je urušena država u kojoj je pogubljena svaka perspektiva normalnog i pristojnog života, Jumko je na izdisaju, Simpo takođe, a pridružuje im se polako i Alfa Plam, investitori kratko borave i odu bez pozdrava, a reka ljudi odlazi u inostranstvo i u manjem broju u velike gradske centre.

To je Vranju i Srbiji donela šesnaestogodišnja vladavina SNS, cene evropske, a plate i penzije afričke", navodi se u saopštenju Povereništva pokreta Za novo lice Vranja.

Komentari

SNS ,uništio Srbiju. Šta je to bilo bolje pre 17g a danas uništeno. Dete, dete, mržnja je bolest.

Изађите после 18 сати и видите реалност Врања

odlazak u penziju starijih iskusnih i skolovanih a ne preneto znanje partijskim bahatim sa privatnom diplomamam. Pravi nepovratnu i pogubnu stetu u svim slojevima drustva. Negativna selekcija razocarava buduce narastaje kad vide kakvi isplivavaju na povrsinu.zabranom zaposljavanja najurili ono sto vredi a napunili kukolj. Mozemo da uporedimo skoro sa stradanjem naseg naroda preko Albanije, elita stradala a nesposobno ostalo na ognjista.

Najnovije vesti