Bulatović na godišnjicu stranke: Šesnaest godina stabilnosti sa SNS-om

Zahvaljujući izuzetnom zalaganju, velikim naporima, radom i energijom odgovornih ljudi u našoj stranci, u proteklih šesnaest godina ostvarili smo političku stabilnost, zabeležili dinamičan razvoj zemlje i veliki napredak u različitim sferama, izjavio je u ponedeljak Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju.

"Ovo su bile godine teških izazova, sa mnogo pokrenutih i završenih ideja i projekata, ali tek nam predstoji vreme u kome treba mnogo raditi, realizovati planove, posebno one vezane za ekonomski razvoj juga Srbije i našeg grada, uz stvaranje uslova za ostanak mladih i prosperitet našeg kraja.

Prilika je da poželim veće uspehe u budućnosti gde nas čekaju novi izazovi, a jedan od najvećih je da sačuvamo mir, bezbednost i stabilnost i da u snažnijoj i bogatijoj zemlji obezbedimo bolji život za svakog građanina.

Svim članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke čestitam godišnjicu od osnivanja naše stranke, sa nadom i verom da ćemo zajedničkim snagama ostvariti zacrtane ciljeve na dobrobit svih", navodi se u izjavi Bulatovića povodom godišnjice stranke.

Srpska napredna stranka osnovana je 2008. godine, nakon što se odvojila od Srpske radikalne stranke (SRS), a od 2012. godine je vladajuća stranka.

Prvi predsednik stranke bio je Tomislav Nikolić.

Aleksandar Vučić je na čelu stranke bio jedanaest godina, do maja 2023. godine, kada se povukao sa te funkcije.

Na mesto predsednika tada je izabran Miloš Vučević.

Slaviša Bulatović predsednik je vranjskih naprednjaka od jula 2015. godine.

Najnovije vesti