Najavljeno gostovanje Dinamo Jug-a u Kladovu: Za gol više

Pokušaćemo da dobre igre iz dosadašnjeg toka prvenstva preslikamo i protiv Đerdapa u Kladovu, rekao je na redovnoj konferenciji za medije Marko Jovanović, trener srpskoligaša Dinamo Jug iz Vranja.

Vranjanci će u Kladovu gostovati u subotu 21. septembra, gde će se u okviru 7. kola Srpske lige Istok sastati sa domaćim Đerdapom, pretposlednjim timom na tabeli koji iz prethodnih šest kola ima samo tri osvojena boda.

S druge strane, vranjski tim je lider na tabeli sa 13 bodova.

"Kladovčani su uglavnom orijentisani na defanzivu.

Ipak, organizovani su, malo golova daju, ali malo i primaju.

Moramo biti oprezni, jer su u prethodna dva kola otkinuli po bod veoma jakim timovima - Jagodini i Timoku 1919.

Naš cilj je da u predstojećem meču damo gol više, ofanzivno smo mnogo jači od protivnika i nadam se osvajanju tri nova boda", rekao je Jovanović.

Osvrnuvši se na derbi sa pirotskim Radničkim u Vranju, koji je Dinamo Jug dobio sa 2:0, Jovanović je kazao da ta pobeda ne vredi tri, već šest bodova.

"Mnogo nam znači što smo direktnog rivala za plasman u prvu ligu Srbiju ostavili na istom broju bodova, a mi pridodali tri nova.

Bile je odlična fudbalska predstava i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu", rekao je Jovanović pred novinarima.

Trenutno najbolji strelac Srpske lige Istok Aleksandar Stojković kazao je da je otežavajuća okolnost za vranske igrače dalek put, ali da to olakšava činjenica da će Vranjanci pre meča prespavati u Kladovu.

"Imamo svoje ciljeve i zahteve i idemo po tri boda", kazao je golgeter Stojković.

Fudbaler Nikola Petković dodao je da je Đerdap neugodan protivnik, ali da on i njegovi saigrači gledaju isključivo sebe i svoju igru.

"Ako na terenu realizujemo ono što smo zacrtali, mislim da nećemo imati problema.

Očekujemo pozitivan rezultat, odnosno tri boda", kazao je Petković.

Najnovije vesti