Prestiž započeo borbu za bodove u sezoni 2024/25, ciljevi realni

Polovičan uspeh u prva dva kola ostvario je FK Prestiž sa pionirima (dečaci rođeni 2010) i stopostotan sa petlićima (dečaci rođeni 2012 godine), u utakmicama Prve lige Regiona istočne Srbije (FS RIS).

Predstojećeg vikenda na programu će biti 3. kolo, u okviru koga će u Vranju gostovati leskovački Šampion.

Druga liga pionira i petlića krenuće za vikend, kada će gostovati ekipi Jablanice u Medveđi - igraće mlađi pioniri (2011) i mlađi petlići (2013) godište.

Joca Ristić, koordinator FK Prestiž, navodi u izjavi za Vranje news da je selekcija kadeta, formirana prvi put ovog leta kao jedini predstavnik u tom uzrastu iz Vranja, u 1. kolu Druge lige FS RIS pobedila je kao domaćin odličnu ekipu Radničkog iz Kočana.

"Moram da napomenem da je skoro cela ekipa 2009. godište i da ima pravo nastupa i sledeće sezone.

Radi se o mlađim kadetima.

Predstojećeg vikenda gostovaćemo komšijama, BSK-u u Bujanovcu.

Naporno smo radili tokom celog leta, pa očekujemo da deca igraju dobro i budu konkurentna u svojim ligama", navodi Ristić za naš portal.

Cicibani, najmlađi polaznici FK Prestiž (reč je o dečacima od 2014. do 2018. godište) vredno treniraju i čekaju početak Mini maksi lige u oktobru, dodaje Ristić.

"Trener pionira i petlića u Prvoj ligi FS RIS je provereni Milan Bojković, trener pionira i petlića u Drugoj ligi FS RIS je iskusni Igor Stefanović, trener kadeta perspektivni Miljan Stajić, dok je za cicibane zadužen mladi i ambiciozni Marko Hristić.

Sa golmanima radi Branko Anđelković, dok je uloga sekretara i dalje namenjena energičnom Bobanu Spasiću.

Rastemo kao klub, pet takmičarskih selekcija je velika stvar i obaveza za naš mali klub.

Početkom meseca proslavili smo sedam godina postojanja kluba uz tortu i poklone deci", navodi Ristić, uz napomenu da je moto kluba - Samo se radom potvrđuješ!

Najnovije vesti