Skupština grada zaseda u petak, na dnevnom redu četrnaest tačaka

Šesta sednica Skupštine grada Vranja biće održana u petak 6. septrmbra, a na dnevnom redu biće 14 tačaka, saopšteno je iz Službe za odnose s javnošću grada Vranja.

Odbornici će, između ostalog, razmatrati Predlog Odluke o donošenju druge izmene i dopune Plana detaljne regulacije privredno radne zone Bunuševac 2, Predlog Odluke o izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije Privredno-radne zone Bunuševac 3, Predlog Vladi Srbije da iz javne svojine Republike Srbije prenese u javnu svojinu grada Vranja građevinsko zemljište bez naknade neposrednom pogodbom.

Na dnevnom redu biće i Predlog Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Vranja za 2024.godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na upotrebu imena grada Vranja, te tekst Ugovora o načinu ostvarenja međusobnih prava i obaveza osnivača i Javnog komunalnog preduzeća u oblasti upravljanja otpadom na teritoriji grada Vranja.

Odbornici će se izjašnjavati i o Predlogu Rešenja o prestanku mandata vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Kulturno-obrazovni centar Vranje, Predlogu Rešenja o imenovanju direktora te ustanove, te predlogu Rešenja o prestanku mandata i imenovanju predsednika i članova upravnih i nadzornih odbora javnih ustanova (o čemu više možete čitati ako kliknete OVDE).

Najnovije vesti