Antić: BIA da mi vrati telefon VIDEO

Odbornik Ekološkog ustanka i profesor geografije Dragan Antić otišao je u ponedeljak u Policijsku upravu u Vranju i zahtevao da mu se vrati telefon, koji mu je kako kaže, uzela BIA pre devet dana.

„Policajac me gura, sklanja mi telefon.

Ja radi svoje bezbednosti moram da snimim.

Razlog mog dolaska je predaja zahteva načelniku policijske uprave da mi se vrati nezakonito oduzet telefon za koji plaćam pretplatu od 3.600 dinara, a devet dana mi se ne vraća telefon“, priča Antić na snimku iz policije.

Nakon što mu je jedan policajac rekao d ga ometa u vršenju službene dužnosti, Antić je kazao da je on došao na pisarnicu da podnese zahtev i da nije snimao radnike, već samog sebe, prenosi N1.

„Ako je to protivzakonito, vi me uhapsite“, rekao je jednom od policajaca koji su stajali oko njega.

Naglasio je da ne ometa nikoga u vršenju dužnosti.

„Ja ovo radim zbog sopstvene bezbednosti.

Ovaj policajac me gura, a ti si mi sklanjao telefona da ne snimam“, kazao je u raspravi s policajcem.

Predsednik Ekološkog ustanka i poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je danas u gostovanju na N1 da se Draganu Antiću vrati telefon, koji je, kaže, uzela BIA.

„Njegova (Vučićeva) BIA mu je uzela telefon. Spakovali ga u kola, odveli u stanicu i posle su u njegovom stanu proveli dva i po sata, vršili su pretres.

Uzeli su mu tad telefon.

Da vratiš, Vučiću, telefon.

Potreban mu je da se čuje sa porodicom“, tekao je Jovanović Ćuta.

Zaključio je da se narod neće umiriti po pitanju litijuma, iako je Vučić računao da se takvo nešto desi.

Komentari

Непотребно малтретирање професора. Али збуњује ме претплата за телефон.

Зашто не објављујете коментар? Није лепо што власт хапси и приводи неистомишљенике и активисте. Остао је горак укус на мој необјављени коментар да приведени професор за свој телефон плаћа месечно преко три хиљаде динара и да су онда професорске плате солидне. А нисам робот ни БОТ.

Najnovije vesti