FK Inđija: Očekujemo da imamo isti tretman kao i Dinamo kod nas

Iz FK Inđija, pred revanš baraža za popunu Super lige sa Dinamom u Vranju, oglasili su se saopštenjem za javnost u kome se insistira na tome da oba kluba u predstojećem meču "imaju isti tretman".

- Fudbalski klub Inđija se na sportskom polju nikada nije bavio prizemnim i nesportskim radnjama i neće.

Kao potvrda tog pravca je i jedna neuspela sezona gde je ovaj klub u poslednjoj utakmici u sezoni u Požarevcu bio nadomak Supe rlige Srbije.

Mladi Radnik je pobedio na toj utakmici i mi smo mu tada čestitali plasman u elitni rang takmičenja.

Naša publika je uvek bila korektna prema rivalima i kako se često ističe "pozorišna".

Ona tek sportski reaguje na često, po nas, nepravde viđene na terenu, ali igrači, stručni štab i uprava kluba su uvek bili primer ne za samo ovu sredinu.

Zbog toga očekujemo da u revanš utakmici baraža za popunu Superlige Srbije imamo isti tretman kakav su imali igrači, stručni štab, gledaoci iz Vranja, koji ni u jednom pogledu nisu bili ni na koji način ugroženi, vređani ili slično.

Na kraju očekujemo fer i sportsko ponašanje svih aktera na terenu, korektan odnos prema našim navijačima koji će brojno, organizovano, stići na revanš u Vranje" - ističu iz FK Inđija u saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom klupskom veb sajtu.

Uoči utakmice baraža za popunu Superlige, koja se igra na Stadionu Jumko, Dinamo je prethodnih dana podelio više od 3.000 besplatnih ulaznica domaćim navijačima.

Za goste iz Inđije obezbeđeno je 150 karata.

Meču će, kako se očekuje, prisustvovati visoki funkcioneri FSS.

Glavni arbitar biće Dragan Čolović iz Raške, koji je bio i glavni sudija duela u kome je Dinamo u plej-autu pobedio Voždovac 1:0.

Meč Dinamo - Inđija odigraće se u nedelju na Stadionu Jumko u Vranju sa početkom u 16 časova.

Prenosiće ga direktno TV Arena sport 1.

Najnovije vesti