Vranjanci ponizili drugi najbolji tim lige: Nebeski anđeli - Jedinstvo 6:1

Nebeski anđeli iz Vranja deklasirali su kao domaćini Jedinstvo iz Bošnjaca, drugi najbolji tim lige, savaladavši ga sa čak 6:1 (2:0), u utakmici 30. kola fudbalske Zone Jug.

Vranjanci su odigrali jedan od najboljih mečeva ove sezone, ne dajući gostima iz Bošnjaca ni gram nade da bi eventualno u poslednjim kolima mogli da se domognu titule i višeg ranga takmičenja.

Za Nebeske anđele su se u ovoj utakmici u strelce upisali Milan Ristić u 7. i 53. minutu, Mateja Jovčić u 16. i 89, te Aleksandar Radivojević u 83. i Veljko Ranković u 90. minutu.

Počasni gol za goste dao je Predrag Cakić u 72. minutu.

Trener Vranjanaca Branimir Stošić rekao je posle utakmice za Vranje News da je njegov tim ostvario veoma važnu pobedu.

"Za razliku od mnogih prethodnih utakmica, naša efikasnost i realizacija svih prilika koje smo imali su bili presudni.

Naravno, krajnji ishod je rezultat naše veoma dobre igre", kazao je Stošić za naš portal.

Nebeski anđeli se ovom pobedom približavaju zoni spasa, u kojoj će na kraju lige biti samo deset najboljih timova (zbog reorganizacije takmičenja Zonu Jug napustiće čak osam ekipa).

Sada su Vranjanci deveti sa 47 bodova, koliko ima i deseta Pusta reka.

Jedanaesto Gradsko ima 43 boda (i utakmicu manje) i jedino još može da se bori za opstanak u ligi, jer ostali timovi poprilično zaostaju.

U narednom kolu Vranjanci će gostovati šesnaestoplasiranom Jastrepcu u Blacu, koji ima samo 13 bodova.

Pusta reka će na gostovanje četrnaestoplasiranoj Jablanici u Medveđi, dok će Gracko gostovati petoplasiranoj SFK Moravi u Vladičinom Hanu.

Derbi Dinamo Jug - Mineralac u nedelju (17h)

Fudbaleri Dinamo Jug-a iz Vranja, lideri Zone Jug, svoj meč 30. kola odigraće u nedelju u 17 časova, kada će na Stadionu Jumko u Vranju u lokalnom derbiju dočekati Mineralca iz Vranjske Banje. SFK Morava iz Vladičinog Hana, četvrti tim iz Pčinjskog okruga u ovoj ligi, u nedelju (17h) gostovaće dvanaestoplasiranoj Svetlosti u Badnjevcu.

Najnovije vesti