Simpo garniture - pravi izbor za vaš odmor

Marketinški tekst

Vranje - Mesto gde odmarate cele godine je vaš dom. Zato vaš životni prostor trebate opremiti udobnim nameštajem koji će vam omogućiti da uživate.

Neka vaš izbor bude SIMPO nameštaj jer je proverenog kvaliteta, udobnosti i funkcionalnosti.

Posetite SIMPO salone i odaberite proizvode koji će oplemeniti vaš prostor i od njega napraviti srećno i udobno mesto za odmor ovog leta ali i tokom cele godine.

U vašem okruženju SIMPO proizvode možete potražiti u salonima u Vranju: „Kluz“ -u ulici Stefana Prvovenčanog 58 i „Tržni centar“ - u ulici Pariske komune 1, kao i salon u Bujanovcu na adresi Trg Karađorđa Petrovića bb.

Radnim danima radno vreme objekata je od 9 – 20 h, subotom od 9 – 18 h.

FANTASTIČNI LETNJI POPUSTI

Do kraja jula u SIMPU iskoristite talas sjajnih letnjih popusta, koji se odnose na kompletan asortiman proizvoda:

-20% na sve tapetarske proizvode (garniture, klik-klak ležajeve, kaučeve, krevete, fotelje, taburee i trpezarijske stolice),

-20 na dušeke kao specijalne porudžbine i -30% na dušeke sa lagera,

-15% na pločasti nameštaj sa lagera.

Uz SIMPO loyalty program, svaki kupac, fizičko lice, ima pravo i na dodatne loyalty popuste, o čemu se možete informisati OVDE.

RAZNOVRSNA PONUDA GARNITURA

Posebnu pažnju obratite na izbor garnitura koje imaju ključnu ulogu u stvaranju udobnog i estetski privlačnog prostora u dnevnom boravku, kao srcu svakog doma.

Više od šest decenija SIMPO je po kvalitetu izrade tapaciranih proizvoda, nekoliko koraka ispred drugih.

To postiže kombinovanjem moderne tehnologije i vrhunske ručne obrade od strane najboljih majstora, uz stalno praćenje dostignuća i trendova u proizvodnji.

SIMPO je prepoznatljiv po ugaonim garniturama vrhunskog dizajna i kvaliteta. Namenjene su opremanju dnevnih soba i uređenju poslovnih enterijera.

Od minimalističkih, koje se jednostavno uklapaju u svaki prostor, preko praktičnih i modernih koje kupci mogu koristiti i za spavanje, do garnitura opremljenih inovativnim dodacima i podesivim glavonaslonima – sve su podređene maksimalnom komforu i udobnosti korisnika.

Za svaki model ugaone garniture kupac bira ugao i tako model savršeno uklapa u svoj prostor.

Za savremeno uređenje dnevnih soba, kupci se mogu odlučiti i za sastavne (TDF) garniture koje se sastoje od troseda, dvoseda i fotelje, ili kombinacije elemenata po izboru.

Kroz skladnu i harmoničnu celinu istovetnih komada nameštaja, svaki dom će biti ispunjen toplinom i udobnošću, u kojoj će svi članovi porodice beskrajno uživati.

Za svaki model SIMPOVE garniture kupci imaju mogućnost izbora materijala.

Biraju između prirodne kože, koja nameštaju daje snažan pečat, karakter i glamur ili štofa koji će osim lepog izgleda i komfora, omogućiti dug životni vek i pored čestog korišćenja.

Rasnovrstan asortiman SIMPO proizvoda omogućava da uz garniture kombinujete i ostali nameštaj i tako u kompletu opremite vaš dom ili poslovni prostor.

Kompletnu ponudu nameštaja možete pogledati OVDE.

PREVOZ I MONTAŽA PROIZVODA

Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona.

Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

KONTAKT TELEFONI SIMPO SALONA

Vranje:

TRŽNI CENTAR, 017/432-567.

KLUZ, 017/416-556.

Bujanovac:

017/851-048.

Najnovije vesti