Prvi upisni rok za upis na Pedagoški od 19. juna

Pedagoški fakultet u Vranju organizovaće prvi konkursni rok za upis nove generacije studenata u školsku 2024/2025. godine na tri studijska programa - osnovne akademske studije za obrazovanje učitelјa, osnovne akademske studije za obrazovanje vaspitača i integrisane akademske studije za obrazovanje master profesora tehnike i informatike.

Kako je saopšteno sa ove visokoškolske ustanove, kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 19. do 25. juna, neposredno na fakultetu ili elektronskim putem na imejl adresu [email protected].

Polaganje prijemnog ispita zakazano je za 1. jul, pri čemu ne postoje nikakvi troškovi polaganja prijemnog ispita i eventualnog kasnijeg upisa.

Kandidati prilikom prijavljivanja na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na fakultetu ili preuzima sa sajta fakulteta, podnose fotokopije diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, svedočanstva za sva četiri razreda završene srednje škole i očitanu biometrijsku ličnu kartu.

Pravo na upis imaju svi kandidati koji su završili srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju.

"Kao i prethodne akademske godine, svi novoupisani studenti u okviru školske 2024/2025. godine ostvariće pravo na besplatno školovanje na prvoj godini studija", saopšteno je sa fakulteta.

Detalјnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili se informisati pozivom na broj 017/431-960.

Najnovije vesti