Porazi ekipa sa juga u SLI: Radnički - Dinamo 2:0, Trajal - Pčinja 1:0 VIDEO

Po veoma toplom vremenu i gotovo nehumanim uslovima za fudbal FK Dinamo Vranje poražen je na gostovanju protiv Radničkog u Pirotu sa 2:0 (1:0), u utakmici 2. kola Srpske lige Istok.

Domaćin je po svemu prikazanom demonstrirao bolju igru i zasluženo slavio, iako je drugi gol postignut tek u nadoknadi vremena na kraju utakmice.

Piroćanci su poveli u 34. minutu preko Marka Petrovića koji je dobio loptu u prostor, šutirao precizno i smestio loptu u desni ugao Dinamovog gola.

Sudija Dušan MIlutinović je u 43. minutu svirao penal za Dinamo, ali se predmoslio u pogledu ove odluke na intervenciju pomoćnika Predraga Hristova koji mu je sugerisao da prekršaja za Vranjance u šesnaestercu domaćih nije bilo.

Dinamo je u nastavku imao neke prilike da poravna na 1:1, pogođena je prečka gola domaćih, ali snage za izjednačenje nije bilo.

Igrači vranjskog kluba u nameri da izjednače rezultat malo su zaboravili na zaštitu svog gola pa je Radnički posle jedne kontre preko Nemanje Mančića u 95. minutu osigurao pobedu.

Dinamo je posle dva odigrana kola deveti na tabeli Srpske lige Istok sa 3 osvojena boda u dva kola.

U narednom kolu Vranjanci će dočekati Hajduk Veljka iz Negotina, ekipu koja je poslednja na tabeli bez bodova.

NOVI PORAZ PČINJE

FK Pčinja iz Trgovišta, druga ekipa iz Pčinjskog okruga u ovom rangu takmičenja, poražena je drugi put od početka prvenstva, ovog puta očekivano na gostovanju Trajalu u Kruševcu - bilo je 1:0 (0:0) za domaćina. Kruševljani su do pobede stigli u drugom delu igre preko visokog Radeta Aleksića, koji je bio najviši u šesnaestercu Pčinje posle dobro izvedenog kornera. Ekipa iz Trgovišta je u prvom poluvremenu imala izglednu šansu za vođstvo, ali je nije iskoristio Nikola Z. Arsić. Trajal je imao još nekoliko izglednih prilika i gotovo konstantnu inicijativu tokom meča, međutim golman Pčinjana Mihajlović bio je siguran na golu sa nekoliko neverovatnih intrvencija, posebno nakon prekida posle kojih su domačini bili najopasniji. FK Pčinja je posle dva poraza na početku ovogodišnjeg prvenstva na dvanaestom mestu tabele bez bodova. U narednom kolu dočekaće Meševo iz istoimenog mesta kod Kruševca, trinaestoplasiranu ekipu Srpske lige Istok koja na svom kontu takođe nema nijedan bod posle dva startna kola. Detalje meča Trajal - Pčinja pogledajte u nastavku u materijalu FK Trajal TV.

Najnovije vesti