Oko 45.000 evra za drvorede i uređenje kružnih tokova u Vranju

Gradska uprava Grada Vranja raspisala je javnu nabavku za drvorede i ozelenjavanje kružnih tokova, čija je procenjena vrednost nešto više od 5,3 miliona dinara (oko 45.000 evra), pokazuju javnosti dostupni podaci navedeni na Portalu javnih nabavki (PJN).

Kako piše lokalni portal Slobodna reč, rok za podnošenje prijave za ovu javnu nabavku – pod nazivom Pejzažno-arhitektonsko uređenje, podizanje drvoreda i ozelenjavanje kružnih tokova duž saobraćajnice u KO Bunuševac – Grad Vranje – je 23. septembar u 8 časova.

„Na planiranoj trasi sadnje drvoreda i ozelenjavanja kružnih tokova ne postoji zelenilo, tako da je osnovni cilj projekta doprinos unapređenju stanja životne sredine u Vranju, sa posebnim osvrtom na kvalitet vazduha, smanjenje buke i povećanje vizuelno-estetskog sadržaja važne saobraćajnice i okolnog područja“, navedeno je na PJN, u delu o opštim podacima o projektu.

Kriterijum za dodelu ugovora je cena, a ukoliko dve ili više ponuda, primenom kriterijuma za dodelu ugovora, budu prvorangirane automatskim putem preko PJN, kao najpovoljnija biće izabrana ponuda u kojoj je definisan kraći vremenski rok (broj dana) za isporuku sadnog i ostalog materijala.

Urbanizam investira 35.000 evra u saobraćaj oko škola

Isti portal piše da su iz JP Urbanizam i izgradnja Grada Vranja rapisali javnu nabavku za "uređenje saobraćajne infrastrukture u zoni škole Radoje Domanović i Tehničke škole u Vranju". Procenjena vrednost investicije je 4,15 miliona dinara (oko 35.500 evra), navodi se u javnosti dostupnim informacijama sa Portala javnih nabavki (PJN). Rok za podnošenje prijava je 19. septembar u 12 sati. U tekstu je navedeno da uređenje saobraćajne infrastrukture u zoni škole Radoje Domanović i Tehničke škole u Vranju podrazumeva: kompletnu rekonstrukciju semaforizovane raskrsnice kod glavne autobuske stanice (raskrsnica ulica Partizanski put, Bulevar patrijarha Pavla i Kralja Stefana Prvovenčanog). Kriterijum za dodelu ugovora je cena, a u slučaju da postoje dve ili više ponuda sa istom najnižom cenom, naručilac će dodeliti ugovor ponuđaču koji ponudi duži rok važenja ponude.

Najnovije vesti