Nagrađeni vranjski talenti

U Skupštinskoj sali održana je svečana dodela diploma i nagrada talentovanim učenicima osnovnih i srednjih škola u organizaciji Kulturno-obrazovnog centra i Grada. Predsednica Skupštine grada Zorica Jović uručila je diplome učenicima koji su osvojili nagrade na Regionalnom i Državnom takmičenju i tom prilikom istakla da je znanje najveća moć koju im niko ne može oduzeti. „Vranje je jedan od retkih gradova koji podržava ovakav vid takmičenja i smotri, kada su u pitanju regionalni centri za talente. Uz zahvalnost profesorima koji predano rade sa učenicima svake godine i roditeljima koji su prepoznali značaj takmičenja, čestitam učenicima na uspehu koji su postigli do sada“, istakla je predsednica.

U ime Kulturno-obrazovnog centra prisutne je pozdravila direktorka ustanove Izabela Savić. „Čestitam na ostvarenim rezultatima. Draga deco budite uzor svojim vršnjacima i čitavom društvu. Budite otvoreni za nova saznanja i nastavite sa radom, a mi ćemo i u budućnosti biti ponosni na vaše rezultate“, istakla je direktorka.

Nagrađeni učenici na Regionalnom takmičenju učenika osnovnih škola su: Irina Dicić, Ivona Stanković, Simeon Milošević, Filip Simonović, Maša Nedeljković, Lena Marinković, Ljubica Stojiljković, Natalija Kostić, Mila Stojmenov, Anja Milošević, Elefterina Kuzuli, Janja Kostić, Mladen Mladenović, Sofija Stanković, Iva Ilić.

Nagrađeni učenici osnovnih škola na Državnom takmičenju su:

Treće mesto – Luka Jović, Dunja Trajković, Mladen Bliznakovski, Jovana Milanović, Petra Stojanović.

Drugo mesto – Anastasija Stojković, Nina Aleksandrov, Pavle Mišić.

Prvo mesto – David Stanojković, Aleksandra Jović.

Nagrađeni učenici srednjih škola na Regionalnom takmičenju su: Luka Trajković, Lazar Trajković, Minja Tašković, Teodora Dodić, Ognjen Mišić.

Nagrađeni učenici srednjih škola sa Državnog takmičenja su:

Treće mesto – Anđela Mitić, Helena Vasić, Sandra Đorđević, Lara Bundalo, Đorđe Mihajlović, Lara Radivojević, Iva Totić, Julija Babović.

Drugo mesto – Strahinja Zlatanović, Nikola Radulović, Anastasija Marković, Mladen Tasić, Nikola Jaćimović.

Prvo mesto – Anđela Ristić, Nina Stamenković, Vukašin Vojvodić, Andrej Jović, Sata Stojković.

Uručene su i diplome i nagrade najboljima na literarnom konkursu „Nato agresija – stradanje i pamćenje jednog naroda“.

Najnovije vesti