Lokalna samouprava nagradila đake generacije FOTO

Na svečanosti u Gradskom parku u Vranju u utorak su dodeljene nagrade đacima generacije osnovnih i srednjih škola sa područja Vranja.

To su Dimitrije Jovanov (OŠ Vuk Karadžić), Luka Đorđević (OŠ Dositej Obradović), Jovana I. Milanović, (OŠ Jovan Jovanović Zmaj), Nina Aleksandrov (OŠ Radoje Domanović), Branislav Đorđević (OŠ Svetozar Marković), Danica Simić (OŠ Branko Radičević),Luka Trajković (OŠ Bora Stanković Tubužde), Emilija Radisavić (OŠ Branislav Nušić Rataje), Ivona Stanković (OŠ 1. maj Vrtogoš), Iva Ilić (OŠ Predrag Devedžić Vranjska Banja), Anđela Stanković (OŠ Kralj Petar I Oslobodilac Korbevac), Vukašun Stojanović (OŠ 20. oktobar Vlase), Danilo Stojanović (ŠOSO Vule Antić), Bogdan Milenković (Gimnazija Bora Stanković), Filip Stojković (Ekonomsko-trgovinska škola), Vladimir Đorđević (Tehnička škola), Jelisaveta Džikić (Hemijsko-tehnološka škola), Sandra Stanković (Poljoprivredno-veterinarska škola Stevan Sinđelić) Tijana Stojiljković (Medicinska škola dr Izabel Emsli Haton) i Maja Anđelković (ŠOSO Vule Antić).

Nagrade je uručio gradonačelnik Slobodan Milenković, koji je tom prilikom čestitao učenicima na izuzetnom uspehu.

„Vašim trudom, zalaganjem, radom i upornošću, postigli ste rezultat koji vas čini posebnim i izdvaja iz razreda.

Zajedno sa vama na putu uspeha, koračali su i nastavnici, razredne starešine i mentori.

Moram da se zahvalim i prosvetnim radnicima, koji tokom godina nesebično prenose znanje i pomažu učenicima da postignu maksimalan uspeh i izrastu u zrele i samostalne ljude, pune entuzijazma i znanja.

Još jedna važna karika u ovom lancu uspeha su i roditelji i porodica koji su vam bili najveća podrška i oslonac čak i u najtežim trenucima", rekao je Milenković.

U ime đaka prisutnima se obratila Danica Simić, đak generacije OŠ Branko Radičević.

Ona se zahvalila nastavnicima na podršci i pomoći, i istakla koliko joj znači ovakvo priznanje za sav trud i rad koji je uložen tokom školovanja.

Najnovije vesti