KMF na pobedničkom putu: Vranje - Novi Pazar 4:1 (VIDEO)

Klub malog fudbala Vranje savladao je u subotu uveče ekipu Novog Pazara sa 4:1 (3:0), u utakmici 15. kola Prve futsal lige Srbije.

Vranjanci su u lepoj i možda i pomalo za navijače neočekivanoj seriji pobeda, posle bledih igara u prvom delu sezone.

Nakon očekivanog poraza na startu od neprikosnovenog Ekonomca vezali su dve pobede, najpre protiv drugoplasirane Stare Pazove u Vranju (6:2), potom ubedljivo i protiv Kalče u Nišu (1:5) i sada protiv Novopazaraca, četvrtoplasiranog tima lige.

- Veoma zrela partija naših momaka koji su u ovaj meč ušli sa mnogo motiva i još jednom pokazali da im je mesto u Prvoj futsal ligi.

Svaka čast gostima na prikazanoj igri; od starta utakmice krenuli su veoma agresivno i u par navrata ozbiljno ugrozili naš gol, a o njihovoj igri najbolje govori podatak da je naš golman bio najbolji akter meča.

Naredna utakmica pokazaće na kom nivou se ekipa nalazi, jer idemo na noge protivniku koji ima kvalitet i nalazi se između plej of-a i plej auta - navode iz kluba posle utakmice 15. kola.

Vranjanci su napredovali za jedno mesto na tabeli, pretekli valjevski RB (poražen u ovom kolu od Ekonomca 0:7) i sada su deveti sa 16 bodova u ligi koja ima dvanaest timova.

Iza njih je RB Valjevo sa bodom manje, jedanaestoplasirana je ekipa Kalče sa 13 bodova, a dvanaesto Smederevo samo 3.

Ispred Vranjanaca su Srpska iz Beograda na osmom mestu sa 19 bodova, koliko ima i sedmoplasirana Ivanjica.

Na vrhu je neprikosnoveni Ekonomac iz Kragujevca sa 45 bodova, dvanaest više od Nove Pazove.

Iz lige će, prema novim propozicijama FSS, na kraju sezone ispasti tri kluba, a opstanak se ne garantuje ni 8. i 9. na tabeli.

Oni će morati da igraju utakmice baraža protiv trećeplasiranog, odnosno drugoplasiranog tima Druge futsal lige.

U sledećem 16. kolu kolu KMF Vranje će gostovati Srpskoj, koja je u ovom kolu igrala samo 4:4 sa poslednjeplasiranim Smederevom, ispustivši vođstvo od 1:4.

Snimak utakmice KMF Vranje - Novi Pazar možete pogledati u nastavku u video materijalu produkcije Dn 017.

Najnovije vesti