Futsaleri bez postignutog gola na startu lige: Novi Pazar - KMF Vranje 3:0

Bez postignutog gola bili su futsaleri KMF Vranje u premijernom meču Prve futsal lige u sezoni 2024/25 - domaći Novi Pazar savladao ih je sa 3:0 (3:0) u novopazarskoj dvorani Pendik pred oko 150 gledalaca.

Domaćin je posao završio još u prvom poluvremenu - strelci su bili Eldin Redžović u 4, Adnan Đerlek u 12. i Elvedin Sadović u 15. minutu utakmice.

Iako je gostovanje u Novom Pazaru tradicionalno teško za Vranjance, oni u prvoj utakmici ovogodišnje sezone nisu bili ni blizu forme iz prethodne.

U utakmicu su ušli bez žara i borbenosti, a bilo je očigledno da je i neuigranost problem, što su konstatovali iz samog kluba.

"Protivnik je zasluženo osvojio ceo plen.

Neka ovo bude opomena našim momcima da moraju da daju 110 odsto svojih mogućnosti kako bi mogli da naprave željeni rezultat.

Ova utakmica mora da se što pre zaboravi, ali da se iz nje izvuku pouke, i da se već od sutra pripremimo za sledećeg protivnika", navode iz KMF Vranje.

U petak su još u Zrenjaninu igrali domaći SAS i Novi Sad, a gosti su slavili sa 3:5.

Preostali mečevi 1. kola Prve futsal lige odigraće se u subotu i nedelju.

Posle utakmice bez bodova na startu sezone, Vranjanci će priliku za popravni imati već narednog vikenda kada će u Sportskoj hali u Vranju gostovati Ivanjica.

U prošloj sezoni vranjski tim je u Vranju slavio sa ubedljivih 5:1, dok je u Ivanjici bilo 3:3.

Najnovije vesti