Bujanovčaninu krivična zbog 3.000 paklica i 135 kilograma duvana

Krivičnu prijavu protiv Bujanovčanina (52) podneće pripadnici policije u Bujanovcu, nakon što su u automobilu kojim je upravljao pronašli 3.000 paklica cigareta i 135 kilograma duvana, saopšteno je iz Policijske uprave u Vranju.

Krećući se automobilom škoda, u kojoj su bili cigarete i duvan, bez prateće dokumentacije, osumnjičeni se najpre "oglušio o naređenje policije da se zaustavi, a potom udario u volksvagen kojim je upravljao pedesetdevetogodišnji muškarac", navode iz policije.

"Pripadnici MUP-a u Bujanovcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv osumnjičenog zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda", navode iz PU Vranje.

Zbog pokušaja bekstva i udaranja u drugo vozilo, protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave, najavljuju iz policije.

Vrednost zaplenjenih cigareta i duvana procenjena je oko 1,17 miliona dinara.

Bujanovčanina sumnjiče za krađu testera u Trebešinju

Jedan drugi Bujanovčanin (26) priveden je u policiju pod sumnjom da je, iz jedne kuće u selu Donje Trebešinje kod Vranja, ukrao kazan i dve motorne testere. On se sumnjiči za krivično delo teška krađa. Imovinu vlasnika je, navodno, ukrao razvalivši ulazna vrata. Ukradene stvari su pronađene i vraćene vlasniku.

Najnovije vesti