Đurđević-Stamenkovski u petak u Vranju

Milica Đurđević Stamenkovski, ministarka za brigu o porodici i demografiji, boraviće u petak 13. septembra u Vranju, saopšteno je iz inicijalnog odbora Srpske stranke Zavetnici.

Ona će tačno u podne, u Ulici Karađorđevoj, prisustvovati otvaranju kancelarije Zavetnika u Vranju, koji su reformirali odbor, uglavnom od bivših članova lokalnog odbora Jedinstvene Srbije.

Planirano je da se ministarka i predsednica Zavetnika ovom prigodom obrati medijima.

Ovo će biti drugi put da iz ove političke partije otvaraju svoju kancelariju u Vranju.

Prvi put je to bilo u oktobru 2021. godine na centralnom gradskom šetalištu, kada je okružni odbor predvodio Dragan Nikolić Nika, bivši predsednik IO i narodni poslanik Zavetnika, koji se u međuvremenu opet našao u Skupštini Srbije, ali kao kandidat sa liste Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane.

Đurđević Stamenkovski je tada, prisustvujući osvećenju i svečanom otvaranju prostorija Zavetnika u Vranju, kazala da je veoma zabrinuta "zbog demografske pustoši koja pogađa Vranje i jug Srbije", te "pretnji ekstremizmom kojima su ljudi ovde izloženi".

Ministarka i u Gradskoj kući

U okviru posete Vranju, ministarka Đurđević-Stamenkovski će u 8.30 časova imati razgovor sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem, a u 9 časova davaće izjave za medije u hol predsedništva.

Najnovije vesti